League of Legends er kendt for at belønne deres spillere gennem nye events og udgivelser. Med hver begivenhed gør Riot Games det til et punkt at frigive en masse præmiebelønninger til spillere som et incitament til at fuldføre missioner og quests.

Indholdet vil variere fra hudskår til permanente tilfældige skind sammen med en bonus Orange og Blue Essence også, hvilket derved gør det til en ganske lokkende affære for spillere.



Denne gang fejrer League of Legends Rise of the Sentinels -begivenheden, som også starter 8. juli med patch 11.14, der officielt også kommer live.

Ruin's regeringstid vil være evig. Sentinels of Light kommer den 8. juli. pic.twitter.com/PL9cRl32bb



- League of Legends (@LeagueOfLegends) 26. juni 2021

Arrangementet bringer ny mester Akshan , lysets vagtpost, til kamp mod ødelæggelsen fra fuldstændig at overtage Runeterra.

Som den League of Legends PBE er allerede godt inde i 11.14 -patchcyklussen, har Riot allerede opdateret serveren med nye loot -aktiver, som spillere kan prøve på beta -serveren.



New League of Legends PBE plyndrer aktiver

Ruination kaster verden i skygge. Vil du finde lyset? pic.twitter.com/luxMq1Srnr

- League of Legends (@LeagueOfLegends) 27. juni 2021

Følgende League of Legends PBE -plyndringsaktiver blev taget fra Overgivelse@20 :



Ruined Wraith Pack

  • Pas på! Wraiths kommer! Indeholder 3 hudskår til en værdi af 1350 RP eller mindre (75% chance) ELLER 4 hudskår til en værdi af 975 RP eller mere (20% chance) ELLER 6 tilfældige hudskår fra enhver række (5% chance). Ædelsten og mytisk hud Permanente faldhastigheder ganget med 1,5.

Ødelagt belejringstaske



  • Stå fast mod belejringen! Indeholder 2 hudskår til en værdi af 1350RP eller mindre og 1 hudskår til en værdi på 1350RP eller mere. 1% BONUS chance for en tilfældig hud permanent. Ædelsten og mytisk hud Permanente faldhastigheder ganget med 1,5.

Ødelagt 2021 Orb

  • Åben for at afsløre et garanteret tilfældigt Skin Shard med en 3,5% chance for at få en Ruined Siege Bag. Ædelsten og mytisk hud Permanente faldhastigheder ganget med 1,5.

Sentinels 2021 Token

  • Fået ved at købe begivenhedsindhold eller gennemføre begivenhedsmissioner. Lav et eksklusivt indhold til Sentinels 2021 -begivenheder. Tokens kan optjenes indtil den 9. august 2021 kl. 23:59 PT. Tokens kan købes indtil den 25. august 2021 kl. 11:00 PT. Tokens udløber den 25. august 2021 kl. 13.00 PT.