Ligesom Facebook har PUBG Mobile en funktion, hvor en spiller kan sende en venneanmodning til en anden spiller. Hvis den anden spiller accepterer venskabsanmodningen, bliver han/hun venner med den første spiller.

Denne kultur med at få venner i spillet er en spændende o. Hvem vil ikke lide at tilføje tilfældige mennesker som venner og lege med dem?





Udviklerne af PUBG Mobile har dog også givet mulighed for at fjerne venner. Man kan udnytte denne mulighed, hvis man føler sig mobbet eller chikaneret af en 'ven', i hvilket tilfælde man kan 'unfriend' den pågældende.

Læs også: PUBG Mobile: Hvordan øges meritpoint?

Sådan fjernes venner i PUBG Mobile?

Venner i PUBG Mobile

Venner i PUBG Mobile



Processen med at fjerne venner i PUBG Mobile tager ikke mere end to minutter. De fleste af spillerne er ikke klar over dette, at de også kan fjerne/blokere nogen i PUBG Mobile. Denne funktion er blevet tilføjet til spillet, så en spiller kan undgå online chikane og cybermobning.

~ Trin 1:Klik på fanen 'venner' i venstre side af lobbyskærmen. Dette er demonstreret på billedet herunder. Indstillingen 'ven' giver dig mulighed for at tilføje en ny ven, synkronisere energi med andre venner og sende mønter til dine venner.

Venner mulighed i PUBG Mobile

Venner mulighed i PUBG Mobile

~ Trin 2:Når du er færdig med trin 1, skal du klikke på 'Game Friends', en mulighed til stede på højre side af skærmen. Når du vælger denne mulighed, vises alle dine venner. Bare klik på fjernmuligheden ved siden af ​​et navn for at fjerne den pågældende ven.

Slet venindstilling i PUBG Mobile

Slet venindstilling i PUBG Mobile

~ Trin 3:Klik på 'OK' for at afslutte fjernelsen af ​​en ven. Den nævnte ven vil være uvenlig og vises ikke på spillerens venneliste. Uanset hvilken konto du bruger, er dette den enkleste måde at uvenner nogen i PUBG Mobile.

En simpel demonstration af fjernelse af en ven i PUBG Mobile

En simpel demonstration af fjernelse af en ven i PUBG Mobile