Minecraft -mesterskabet er en fantastisk begivenhed, der finder sted hver måned. Berømte Minecraft -streamere og indholdsskabere som Dream, Tommyinnit og Technoblade deltager i dem. MCC er organiseret af Noxcrew og Scott Major, bedre kendt af sit online alias Dangthatsalongname.

Deltagerne bliver nødt til at kæmpe med hinanden i forskellige minispil, hvorved de optjener point. I sidste ende møder de to bedste hold med flest point i dodgebolt arenaen. I denne spiltilstand skiftes holdene til at skyde pile på det andet hold.





I den foregående sæson spillede Dream for de røde kaniner og tog kronen sammen med Michaelmcchill, Quackity og Sapnap. De spillede mod Yellow Yaks i Dodgebolt arenaen og tog dem ned uden at tabe en eneste runde.


Minecraft mesterskab 16

Begivenhedsdato

Minecraft Championship 16 finder sted den 28. august kl. 20:00 BST. I andre tidszoner starter turneringen kl. 12:00 PST, 15:00 EST, 14:00 CST og 12:30 IST (29. august). MCC -fans kan forvente, at begivenheden varer mindst to timer.



MC Championship 16 finder sted på kun 22 dage

(det er lørdag den 28. august) pic.twitter.com/GzNBudSx2k

- MC Championship (@MCChampionship_) 6. august 2021

Alle deltagere og hold

Team Pink Papegøjer (Billede via Twitter)

Team Pink Papegøjer (Billede via Twitter)



Fyrre forskellige indholdsskabere deltager i hver MCC -begivenhed for at danne ti teams. Følgende Minecraft -spillere vil deltage i den kommende turnering:

  • Røde kaniner: TommyInnit, WilburSoot, Ph1lzA, Ranboo
  • Orange Ocelots: TapL, Punz, CaptainPuffy, Shubble
  • Yellow Yaks: CaptainSparklez, Ponk, HBomb94, GeorgeNotFound
  • Kalklamoer: Quig, Krtzyy, Jack Manifold, Nihachu
  • Green Guardians: TheOrionSound, RTGame, Sylvee, Sapnap
  • Cyan Creepers: PearlescentMoon, PeteZahHutt, PrestonPlayz, Spifey
  • Aqua Axolotls: Antfrost, Fundy, Tubbo, 5up
  • Blue Bats: Vixella, JamesTurner, DrGluon, KryticZeuz
  • Lilla pandaer: Smajor, Grian, Smallishbeans, Fruitberries
  • Pink Papegøjer: Dream, F1nn5ter, BadBoyHalo, Seapeekay

Dette bliver Ponk's første Minecraft-mesterskab nogensinde. Baseret på deres tidligere præstationer er Quig, PeteZahHutt og HBomb94 nogle af de bedste spillere at passe på. Holdene er temmelig afbalancerede, men nogle fans forventer, at de røde kaniner er blandt de tre bedste hold.



Nuværende topspillere

4 sejre: @HBomb94
3 sejre: @Smajor1995 @PeteZahHutt @Michaelmcchill @Drøm

Hvem vil være den første til at tjene fem sejre og den skinnende nye medalje?

- MC Championship (@MCChampionship_) 18. august 2021

Liste over spil og tidsplan

Følgende minispil i samme rækkefølge vil blive spillet i den 16. iteration af MCC:



  • Essløb
  • Battle Box
  • Stort salg hos Build Mart
  • Hul i væggen
  • Parkour -tag
  • TGTTOSAWAF
  • Sands of Time
  • Sky Battle
  • Overlevelse spil
  • Final: Dodgebolt

Læs også: Hvor kan man se Minecraft Championship (MCC) 16