Det Minecraft 1.17 Caves & Cliffs opdatering har været den mest ventede opdatering i 2021.

Med opdateringen opdelt i to halvdele, er den første klar til at udkomme i dag, den 8. juni 2021. Den kan prale af tilføjelsen af ​​alle de neutrale og passive mobs til spillet, herunder axolotls, geder og glow squids. Samt debut af mange nye malme, blokke, elementer i spillet og mere.





Spillere, der ventede på debut af den mest frygtede huleboer i Minecraft, The Warden, kan blive lidt skuffede. Han frigives sammen med anden halvdel af opdateringen i feriesæsonen i 2021.

Med denne meget forventede udgivelse kommer spørgsmålet om hvornår præcist den 8. juni bliver denne opdatering tilgængelig for download.




Hvornår kan opdateringen af ​​Minecraft 1.17 Caves & Cliffs downloades?

Mojang frigiver ikke ofte nøjagtige tidspunkter langt før en opdatering frigives. Opdateringen blev dog frigivet kl. 16:00 BST.

For dem i forskellige tidszoner:



  • 8:00 PST
  • 09.00 MDT
  • 10:00 CDT
  • 23:00 EST
  • 15:00 UTC
  • 17.00 CEST
  • 18.00 MSK
  • 20:30 ER
  • 11.00 (9. juni) CST
  • 12:00 (9. juni) JST
  • 01.00 (9. juni) AEST
  • 03:00 (9. juni) NZST

Tjek Minecraft Launcher omkring dette tidspunkt for at se, om opdateringen lige er gået live. For dem, der ønsker at afspille opdateringen, så snart den kommer ud, er det ikke en dårlig idé at beholde tweet -meddelelser til den officielle Minecraft Twitter.

Hav dine axolotl-scooping spande klar: Caves & Cliffs: Part I udgivelser i morgen! pic.twitter.com/cuCEEMyrsR



- Minecraft (@Minecraft) 7. juni 2021

SlicedLime, tech lead til Minecraft Java Edition, har en tendens til at opdatere afspillere på såvel præ-udgivelser som større udgivelser. Han bekræftede udgivelsen af ​​1.17 Caves & Cliffs -opdateringen til Minecraft Java Edition for bare et øjeblik siden.

Det er tid. Minecraft Java Edition 1.17 ruller nu ud til launcheren. Tjek den (meget lange) liste over ændringer her: https://t.co/p87svayEX5



- slicedlime (@slicedlime) 8. juni 2021