Fishing in Minecraft er en aktivitet, hvor spillerne bruger en fiskestang for at få fisk og andre ting.

I den virkelige verden har fiskeri været en utrolig populær aktivitet i tusinder af år. Fisk er en vigtig kilde til protein og ernæring, som millioner af mennesker over hele verden indtager hver dag. Fiskeriets popularitet er stadig relativt høj, og folk deltager i aktiviteten for at overleve, som et erhverv eller for sport.





Minecraft er hjemsted for masser af forskellige fisk, som håbefulde lystfiskere kan prøve at få fingre i. Alt, hvad der virkelig kræves, er en fiskestang og en smule tålmodighed for, at spillerne får fingre i nogle belønninger.

Denne artikel vil nedbryde, hvordan fiskeri fungerer i Minecraft og afsløre nogle af de potentielle belønninger, som aktiviteten tilbyder.




Hvordan fungerer fiskeri i Minecraft?

For at Minecraft -spillere kan begynde at fiske, skal de først have fingrene i en fiskestang. Fiskestænger kan udformes af spillere ved at kombinere tre pinde og to stykker snor ved et håndværksbord.

Stokke er lette at få fat i og kan konverteres fra træplanker samlet af ethvert hverdagstræ. I mellemtiden kan snor opnås ved at bryde spindelvæv, dræbe edderkopper og fra kister på tværs af mange typer fjendtlige strukturer.



Opskriften på at lave en fiskestang i Minecraft (Billede via Cubey/YouTube)

Opskriften på at lave en fiskestang i Minecraft (Billede via Cubey/YouTube)

Fiskestænger fremstilles primært gennem håndværk, men fortryllede fiskestænger kan faktisk fås på et par andre måder. Fortryllede fiskestænger kan købes fra landsbyboere på svende-niveau for omkring seks smaragder eller kan findes i kister placeret inden for undervandsruiner.




Sådan fiskes

Med en fiskestang i deres besiddelse er Minecraft -spillere nu klar til at begynde at fiske. Aspirerende lystfiskere bør komme til enhver form for vand. Der er spillerne i stand til at kaste deres linje ud i enhver position. De kan stå på land i nærheden af ​​vandet, i vandet eller sidde i en båd.

Efter at spillerne har brugt deres fiskestang, vil en bobber blive kastet ud i vandet. Minecraft -spillere skal være opmærksomme på bobberen, da det tager en tilfældig tid mellem 5 og 30 sekunder for at fange noget. Der vil være små stænk rundt om bobberen, når den er klar til at blive trukket op af spilleren.



Den tid, det tager for en spiller at indsamle deres fangst, bestemmes i det øjeblik, at bobberen i første omgang rammer vandet. Denne ventetid kan reduceres med en fortryllelse, der trækker fem sekunder pr. Fortryllelsesniveau.

Bobbers, der ikke er direkte udsat for sol eller måneskin, har en fordoblet ventetid, og bobbers, der regner på, har en samlet reduktion i ventetiden på omkring 20%. Det betyder, at det er i en spillers bedste interesse at fiske, når det regner, og ikke gøre det under jorden. Minecraft -spillere er naturligvis velkomne til at gøre, som de vil, men information er magt.


Fisk, skrammel og skat

Når de fisker, har Minecraft -spillere en 85% chance for at fange en fisk, 10% chance for at samle uønsket og en 5% chance for at score nogle skatte.

Minecraft -spillere, der har held med havfortryllelse på deres stang, har en øget chance for at fange skatte, hvilket reducerer chancen for at indsamle fisk og skrammel.

Løvebordet til fiskeri, mens Minecraft -spillere ikke er inden for en junglebiom. (Billede via minecraft-gamepedia.com)

Løvebordet til fiskeri, mens Minecraft -spillere ikke er inden for en junglebiom. (Billede via minecraft-gamepedia.com)

Den mest almindelige type genstand, som spillerne får fra fiskeri, er naturligvis fisk . Disse fisk kan være en hurtig fødekilde, men nogle af dem har faktisk nogle yderligere anvendelser. Pufferfish kan bruges til at lave potions af vand, der trækker vejret, mens laks og torsk kan bruges til at tæmme og opdrætte katte.

Når de fisker i en junglebiom, har spillerne mulighed for at fange yderligere uønskede genstande som f.eks bambus og kakaobønner.

Minecraft -spillere skal bemærke det for at være berettigede til at fange skat , skal de fiske i et åbent vand. Perimeterne for dette er temmelig lette; spillere kan bare lave et 5x5 gitter med vand, der er mindst en blok dybt for at kvalificere sig.


RELATEREDE: Anvendelserne til Pufferfish i Minecraft