GTA Online er en oplevelse i konstant udvikling, i den forstand at Rockstar ofte tilføjer nyt indhold til spillet for at ryste tingene op i spillet. Dette gøres for at understøtte spillet i det lange løb.

GTA Online blev udgivet for næsten syv år siden, og er uden tvivl langt mere succesfuld nu end ved lanceringen. Spillet kan prale af en af ​​de mest aktive spillerbaser i alt online multiplayer -spil, og det har været i stand til at gøre det ved hjælp af regelmæssige indholdsopdateringer.





Selvom betydelige indholdsopdateringer i GTA Online som Diamond Casino, Los Santos Summer Special og mange flere er sjældnere, er der nogle mindre opdateringer i spillet, der rulles ud regelmæssigt.

GTA Online: Hvornår nulstilles spillet ugentligt?

Den ugentlige opdatering nulstiller GTA Online hver torsdag. Opdateringen går normalt live omkring 4-5 am ET / 9-10 am BST / 14:30 IST.



Spillere bør altid holde øje med den ugentlige opdatering, da den ændrer tingene markant. Ud over store bilrabatter kan flere arrangementer give spillere tredobbelt eller dobbelt RP og kontanter.

En af de største grunde til, at GTA Online -spillere ser frem til den ugentlige opdatering, er Podium Car. Podium -bilen er en bil i Diamond Casino, som spillerne har en chance for at vinde gratis.



Podiumbilen skifter hver uge med den ugentlige opdatering i GTA Online. Spillere kan kun dreje hjulet en gang i spillet om dagen. Der er en timer oven på Lucky Wheel Spin, der lader spillerne vide, hvor lang tid det vil tage, før de kan dreje hjulet igen.

Opdateringen for denne uge vil blive live live i dag og ryste tingene op i GTA Online.