Galactus har nået Fortnite -øen, og spillerne i slutspillet har funderet over fremtiden.

Kampbussen er låst og indlæst. Nu venter vi på den store fyr.

Galactus er i horisonten.

12.1.20 16:00 ET pic.twitter.com/6hEcMqgbIw



- Fortnite (@FortniteGame) 30. november 2020

Fortnite Chapter 2 - Sæson 4s meget forventede øjeblik er endelig her, da der kun er få dage tilbage til live -begivenheden i spillet. Galactus har gjort sine intentioner klare og er kommet til at forbruge planeten i sin helhed.

Marvel -superhelte vil redde øen og evakuere indbyggerne i Fortnite -riget for at beskytte alle.



Relateret: Galactus live event i Fortnite: Alle teasere hidtil og alt at vide om begivenheden


Fortnite Galactus live event: Globale tider

USAs stillehavstid -13.00



USAs bjergtid -14.00

USAs centrale tid -15.00



USAs østtid -16.00

Rio de Janeiro, Brasilien -18.00



London, Storbritannien -21.00

Berlin, Tyskland -22.00

Den Russiske Føderation -12.00

Dubai, Forenede Arabiske Emirater -01.00

Mumbai, Indien -02:30

Singapore -05.00

Beijing, Kina -05.00

Kina Time, Kina -05.00

Tokyo, Japan -06.00

Sydney, Australien -8.00

Flere teorier er dukket op online og angiver ankomsten af ​​det gamle kort i spillet, hvilket synes at være meget interessant for Fortnite -samfundet. Desuden kan fans, der havde klaget over manglen på originalt indhold fra udviklerne, endelig komme til at se svarene på mange ubesvarede spørgsmål i live -arrangementet.

Lækager tyder på, at Loop kan blive brudt af Galactus. Også hans interaktion med Zero Point kan føre til nogle katastrofale virkninger på øen og dermed løse mange mysterier om stedet og forklare Fortnites historie i spillet.

Relateret: Top 5 eksplosive våben i Fortnite, der skal returneres

Donald Mustard, den kreative direktør for Epic Games, har udtalt, at dette er den største live -begivenhed, spillet nogensinde har været vært for. Således ville det være interessant at se, hvad udviklerne har i vente for spillerne verden over.

Relateret: Hvor stor er Galactus 'Fortæreren af ​​verdener' i Fortnite?