Destiny 2 Sæson 14 er næsten her. The Season of the Splicer er den anden store opdatering i Beyond Light -kampagnen. Den kommende opdatering vil medføre en masse interessant nyt indhold til spillet.

Bortset fra det er der et par nye legendariske og eksotiske våben, som Guardians vil kunne rode med i The Season of the Splicer i Destiny 2.






Hvornår går Destiny 2 Season of the Splicer live?

I morgen (11. maj) kl. 9.00 PDT (1600 UTC) underkastes Destiny 2 vedligeholdelse til opdatering 3.2.0.

Spillere vil blive fjernet fra aktiviteterne kl. 9:45 (1645 UTC) og kan ikke logge ind før kl. 10 (1700 UTC).

Mere info: https://t.co/48Mjp1uuz7

- Bungie Help (@BungieHelp) 10. maj 2021

Destiny 2 Season of the Splicer er planlagt til at gå live den 11. maj, dvs. i dag. Ifølge Bungie -webstedet vil serverne begynde at blive vedligeholdt fra 1600 UTC (21:30 IST) til Destiny 2 -opdateringen 3.2.0.



Vedligeholdelse forventes afsluttet inden for 45 minutter, og nedetid for opdateringen begynder kl. 1645 UTC (22:15 IST). Hele opdateringsproceduren afsluttes sandsynligvis omkring 1800 UTC (23:30 IST), hvorefter spillet går live.

Destiny 2 opdater 3.2.2 tidsplan (Billede via help.bungie.net)

Destiny 2 opdater 3.2.2 tidsplan (Billede via help.bungie.net)



Patchnoterne er ikke gået live endnu, men de vil gøre det, når opdateringen er live.

Mithrax, Kell fra House of Light og en Sacred Splicer.

En usandsynlig allieret, der har nøglen til at bekæmpe Vex.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/sKUCcf2qvd



- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 10. maj 2021

Som en del af historien er der noget kendt som den endeløse nat, der har overtaget den sidste by. Tilsyneladende har en allieret nøglerne til at forstå, hvad dette er. Sæsonen for de udvalgte så Guardians gå tå til tå med kabalen og deres kejserinde, Caitil, og nu går de op mod Vex.

Et nyt våben kaldet Cryothesia 77K vil gå live med denne nye sæson. Værger vil modtage dette Stasis-baseret side-arm fra Mithrax, en Eliksni, der planlægger at følge den rejsendes vej.



Hold Stasis ved din side.

Brug Mithrax 'gave, Cryothesia 77K, i Season of the Splicer.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/maOnmuIKo0

- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 5. maj 2021

ROR. opgradere!

Harness Splicer -teknologi i et nyt kammer med udsigt over læsserummet. pic.twitter.com/SX99zd7Jt7

- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 8. maj 2021

Når Season of the Splicer går live, finder spillerne et nyt kammer omkring Loading -bugten. Vanguard vil bruge dette område til at frigøre Splicer -teknologien for at stoppe Vex -indtrængen.

Crash Vex -netværket med nye legendariske våben.

Find det perfekte våben, det perfekte kast, og gør en ende på denne endeløse nat.

https://t.co/MmXj92M0SQ pic.twitter.com/osfUhaMTwL

- Destiny 2 (@DestinyTheGame) 7. maj 2021

Nyt legendarisk og eksotisk udstyr kommer også til live i Destiny 2 Season of The Splicer. Værger kan opdrætte dem for at finde de perfekte ruller, der passer til deres spillestil.

Ifølge det officielle Bungie -websted, vil Vault of Glass raid vende tilbage i Destiny 2 Season of the Splicer. Der er også en anden seks-mands-aktivitet kendt som Override og a ugentlig højde aktivitet , Fjern, der kommer til spillet efter opdateringen.

Ada-1 vender tilbage til Destiny 2 i Season of The Splicer (Billede via Bungie)

Ada-1 vender tilbage til Destiny 2 i The Season of The Splicer (Billede via Bungie)

F Endelig vender Ada-1, vogteren for Black Armory, også tilbage i Destiny 2 Season of The Splicer.

For øjeblikket ser det ud til, at Ada-1 kun vil hjælpe med at lave kosmetiske opgraderinger, men der er stor sandsynlighed for, at værger også kan lave våben her, ligesom i Sæson 12 .