Det længe ventede Sæson af Splicer i Destiny 2 er endelig her. Opdateringen er planlagt til at gå live klokken 09:45 PDT (16:45 UTC). Inden opdateringen går live, vil Destiny 2 være nede for forventet vedligeholdelse.

Destiny 2 Season of the Splicer drejer sig om en Vex -indtrængen. Vanguard skal gøre, hvad der skal til for at stoppe Vex'en fra at få kontrol.





I betragtning af at denne nye opdatering medfører den nye sæson, har Guardians spekuleret på, hvor længe Destiny 2 -serverne vil være nede.


Hvor længe vil Destiny 2 -serverne være nede?

Vedligeholdelse af Destiny 2 er begyndt.

Spillere vil blive fjernet fra aktiviteterne kl. 9:45 (1645 UTC) og kan ikke logge ind før kl. 10 (1700 UTC), når opdatering 3.2.0 vil være tilgængelig.

Mere info: https://t.co/48Mjp1uuz7



- Bungie Help (@BungieHelp) 11. maj 2021

I henhold til oplysningerne på Bungie -statussiden bør nedetid i Destiny 2 ikke være mere end 2 timer. Serverne undergår vedligeholdelse fra 09:00 PDT (16:00 UTC) til 09:45 PDT (16:45 UTC). Destiny 2 -opdateringen 3.2.0 forventes at gå live kl. 10:00 PDT (17:00 UTC) og forventes at være afsluttet kl. 11 PDT (18:00 UTC).

Destiny 2 opdatering 3.2.0 tidsplan. Billede via help.bungie.net

Destiny 2 opdatering 3.2.0 tidsplan. Billede via help.bungie.net



Selvom opdateringen vil være tilgængelig på alle platforme, og Guardians vil være i stand til at logge ind i det øjeblik opdateringen går live, kan de opleve problemer med login. Det anbefales, at værger venter på, at hele opdateringsprocessen er afsluttet, før de forsøger at logge ind på Destiny 2 -serverne.

Ud fra det ser Destiny 2 -opdateringen 3.2.0 meget indholdstung ud, så det er svært at estimere downloadstørrelsen på opdateringen. Gæt fra mængden af ​​tilføjelser til spillet, kan opdateringen dog være mere end 3 GB for de fleste systemer.



The Season of the Splicer in Destiny 2 vil vende tilbage til Vault of Glass raid. Dette raid var en favorit blandt publikum, og det vender endelig tilbage efter ganske lang tid. Bortset fra det er der en ny ugentlig topaktivitet og en ny 6-spiller match-made aktivitet kaldet Override.

Derudover kommer der nye eksotiske og legendariske våben til spillet efter Destiny 2 -opdateringen i dag. Så værger bekymrede over, hvor længe Destiny 2 -serverne vil være nede, behøver ikke bekymre dig mere. Serverne skal være i gang inden for 2 timer, med helt nye våben ledig.