Rock Paper Shotgun sendte en anmeldelse af Assassin's Creed Valhalla, der har modtaget udbredt kritik online.

Assassin's Creed Valhalla er den 12. store rate og det 23. samlede spil i Assassin's Creed -serien. Titlen blev udgivet den 10. november 2020 og er blevet godt modtaget af både fans og kritikere.





Imidlertid er a anmeldelse udgivet af Rock Paper Shotgun, syntes det at tyde på, at Assassin's Creed Valhalla har forskellige 'antikristne elementer'. Ifølge mennesker syntes anmeldelsen at understrege for meget religionens tilstedeværelse i Assassin's Creed Valhalla, mens en bestemt erklæring også blev opfattet som yderst krænkende.

Assassin's Creed Valhalla anmeldelse mærket 'anti-religiøs'

Som du kan se nedenfor, blev Assassin's Creed Valhalla -anmeldelse sendt den 9. november med en temmelig betændende erklæring. Forslaget var, at folk ser frem til et spil, der giver dem mulighed for at såre mennesker i en bestemt religion.



Assassin's Creed Valhalla anmeldelse: 'Jeg tror, ​​at jeg løber mod et kloster, der råber' DRÆB CHRIST! OG BRÆND HANS HUS NED! ' er den energi, mange mennesker ønsker lige nu. ' - https://t.co/4JhLN9Fl5c pic.twitter.com/dqblMGvopL

- Rock Paper Shotgun (@rockpapershot) 9. november 2020

Assassin's Creed Valhalla er ikke det første spil, der har en historisk kontekst, som tidligere iterationer af serien også har det, kun med hensyn til en anden religion. På denne måde blev Rock Paper Shotgun beskyldt for at 'overfokusere' på et bestemt aspekt af Assassin's Creed Valhalla.



Prøv nu at gøre det samme for islam og Mohammed. Du dræber tonsvis af 'saracener' i det første spil, det er fedt, ikke sandt?

- Thimmie Berg (@ThimmieBerg) 9. november 2020

som kristen har jeg ikke tænkt mig at halshugge nogen over dette
Jeg ville ønske, at fredens religion føltes på samme måde



- Stan (@Violet2489) 9. november 2020

Desuden blev den blotte tanke, at vold mod et bestemt samfund på en eller anden måde er et 'velkomstforslag' fordømt af hundredvis af mennesker online.

7000 kristne dræbes hvert år for deres tro, heraf 3 katolikker i Frankrig for kun to uger siden.

Hvordan tror du, at denne form for sprog er acceptabel? pic.twitter.com/UUmX1R7huA



- Stephen Wigmore (@stephen_wigmore) 11. november 2020

Spørgsmålet blev endda talt om af Jeremy TheQuartering Habley, der var af den opfattelse, at anmeldelsen forsøgte at sensationalisere et ikke-eksisterende problem og tilføje et religionsbaseret twist til Assassin's Creed Valhalla.

Yderligere sagde Habley, at anmeldelsen ikke gav spillerne et indgående kig på selve spillet og betegnede det som et dårligt stykke journalistik. På den anden side 'brugere' på Twitter succesfuldt 'ratio'et' anmeldelsen, mens nogle gik nærmere ind i sagens historie.

Forhold det lort, mofuckkaaaa

- PinkInvictus (@CaesarPink) 11. november 2020

Som du kan se, forsøgte folk at kaste lys over den historiske kontekst involveret i Assassin's Creed Valhalla og sagde, at ideen om, at spillet har 'antireligiøst' indhold, ikke engang spiller ud.

Lol, når vikingerne rent faktisk lærte om He Whose house they had burned in Lindisfarne, de konverterede ret hurtigt. Med andre ord vil mange mennesker gerne have den energi, men stort set ville vikingerne ikke være blandt dem 🤣 (se R. Fergusons The Hammer and the Cross)

- Dustyovsky (@DustinLLovell) 10. november 2020

Andre kaldte anmeldelsen et angreb på kristendommen og virkede virkelig krænket.

Vil du regne med kirkens historie? Bøde. 'Den energi, mange mennesker ønsker lige nu' er et vilkårligt angreb på * alle moderne * kristne, uanset deres handlinger eller politik, ikke kun højreorienterede evangelister.

- ⑈ MΘLLY RINGZΞRØ ⑈ (@SisterSilicon) 9. november 2020

Samlet set forlod Assassin's Creed Valhalla -anmeldelsen en dårlig smag i de fleste folks mund og blev kritiseret af alle hjørner af internettet.