Apex Legends ' Sæson 8 patch -noter indeholdt frigivelsestiden for spillets nyeste indhold.

Spillere vil blive begejstrede for at vide, at det er en standard Apex Legends -udgivelsestime, dog en som en ny sæson ikke har brugt siden sæson 5. Her er tiden, hvor sæson 8 falder, samt konverteringer til forskellige tidszoner.






Apex Legends sæson 8 udgivelsestid

Apex Legends sæson 8 falder kl13:00 ESTi dag,2. februar 2021. For let adgang i spillernes tidszoner er her et par vigtige konverteringer:

  • CST: 12.00
  • MST: 11.00
  • PST: 10 am
  • UTC: 18:00
  • GMT: 18.00

Denne konverteringsliste er ikke udtømmende, men dækker et flertal af amerikanske spillere og dem, der følger UTC og GMT. Spillere bør sørge for at tage højde for tid, så spillet kan opdateres, før de forventer at hoppe ind for at nyde de nye ændringer.



Vi er timer væk fra lanceringen! For at være sikker på, at du er klar til at rock 'n' load, den eneste ene @GamingMerchant_ sammensæt en guide, der dækker alle ting, sæson 8.

: https://t.co/jNrSo0W3kP pic.twitter.com/6GbY1qqsza

- Apex Legends (@PlayApex) 2. februar 2021

Apex Legends sæson 8 funktioner

Apex Legends sæson 8 introducerer Fuse, en ny legende fra planeten Salvo. Han er en eksplosionsekspert med en Tactical Projectile Granade og Firestorm Ultimate, der skyder ammunition, der eksploderer i ildringe. 30-30 Repeater gør også sin entré, med maksimalt et 12-skuds tung ammunitionsklip, der kan oplade skud.



Apex Legends Crash Site

Apex Legends Crash Site

Kings Canyon får et nyt redesign med en åben nordlig ende af kortet og Vagttårne. Nye POls som Crash Site og Slum Lakes er også kommet ind i blandingen. Wraith og Horizon får et par nerfs, og Rangerede tweaks bliver sat på plads for at holde konkurrencedygtige friske og spændende.



Endelig vil i dag også se Apex Legends 'lancering på Nintendo Switch - noget mange spillere har ventet på et godt stykke tid at se. Denne udgivelse betyder, at Apex Legends nu vil være tilgængelig på alle større platforme, hvor spillere har mulighed for at spille sammen gennem spil på tværs af platforme.